Адвокат Мельник С.В., Івано-Франківськ 0503739688
Четвер, 28.03.2024, 19:55
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2013 » Березень » 31 » Що таке SMS-шахрайство
10:36
Що таке SMS-шахрайство

У результатах пошуку Яндекса можуть знаходитися сайти, що надають різні платні послуги та пропонують як оплату цих послуг надсилання sms на короткий номер.

На жаль, серед таких сайтів можуть зустрічатися сайти sms-шахраїв. Багато користувачів, довіряючи сумнівним сайтам, надсилають гроші, а належної послуги у відповідь не отримують.

Будь ласка, будьте пильні та уважно читайте умови надання послуг. Пам'ятайте, що завжди краще перевірити, чи сайт заслуговує на довіру, та переконатися в заявленій вартості послуги, — і лише після цього варто оплачувати її.

Якщо ви стали жертвою sms-шахраїв, зверніться до свого мобільного оператора з проханням повернути кошти на ваш рахунок.

Як це виглядає

Це може бути сайт, присвячений новітній методиці схуднення, збільшенню м'язової маси, позбавленню від вугрів, онлайн-грі (наприклад, «Хто хоче стати мільйонером»), сервіс виконання бажань або визначення брехні чи пропозиція дізнатися історію прізвища. Як правило, такий сайт яскраво та помітно оформлений, інформація про продукт/сервіс, що пропонується, максимально сконцентрована на головній сторінці. Також, якщо мова йде про продукт, на сторінці неодмінно буде опубліковано захопливі відгуки щасливих клієнтів.

Як це працює

Після натиснення кнопки «Замовити» або «Завантажити», вам пропонують надіслати sms із текстом на короткий номер. У відповідь ви отримаєте код доступу до сайту, ввівши який в окреме поле на сторінці, ви зможете завантажити цей продукт або послугу. Якщо мова йде про онлайн-гру, вас можуть попросити надіслати sms не відразу, а у процесі гри, коли ви вже залучені до неї та зацікавлені у продовженні.

Увага! Реальна вартість надісланого sms може відрізнятися від заявленої на сайті. Крім того, вас можуть попросити надіслати кілька sms — два, три або навіть більше. З вас можуть списати гроші, надіславши у відповідь повідомлення про помилку. Також ніхто не дає гарантій, що після оплати і введення коду доступу ви дійсно отримаєте той самий продукт, який рекламувався на сайті. У кращому випадку ви отримаєте продукт, який могли б завантажити безкоштовно на багатьох інших сайтах. У гіршому — фальсифікацію, що не має ніякої практичної цінності.

На деяких сайтах ви можете побачити малопомітне посилання на угоду користувача, згідно з якою ви в момент надсилання sms автоматично погоджуєтеся з тим, що завантажуєте за гроші інформацію,отриману з відкритих безкоштовних джерел, при цьому адміністрація сайту не гарантує її достовірність і не несе відповідальності ні за свої, ні за ваші дії.

Перевірити вартість sms-повідомлення на короткий номер

Інформація про вартість sms-повідомлення може бути знайдена в результатах пошуку Яндекса.

Введіть короткий номер:

Точну інформацію щодо вартості sms ви завжди можете дізнатися у свого оператора.

Переглядів: 563 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0