Адвокат Мельник С.В., Івано-Франківськ 0503739688
П`ятниця, 26.04.2024, 05:55
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2013 » Березень » 31

Переглядів: 1003 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Секрети фуд-стілізма. Котлети поливають лаком для волосся. Для реклами російських макаронів фотографують імпортні. Замість сметани фотографують клей ПВА. М'ясо підфарбовують мазутом.

Їстівне-неїстівне

Половина Москви харчується напівфабрикатами: п'ять хвилин в мікрохвильовій печі - і на тарілці димить лосось з рисом, гуляш чи лазіння. На упаковках така їжа завжди виглядає апетитно. Але насправді котлети блищать лаком для волосся, мюслі плавають в клеї ПВА, а м'ясо підфарбовані йодом. Все це - справа рук фуд-стилістів, спеціально навчених людей, які змушують саму затрапезного локшину виглядати як витвір кулінарного мистецтва. БГ вивідав головні секрети фуд-стілізма і сфотографував саму їжу

Фуд-стиліст Наталія Горбунова починала в той час, коли на всю Москву було три ... Читати далі »

Переглядів: 688 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013


1/2 1/2

Світлана, 29 років, львів'янка. Бармен у заміському готельному комплексі. Закінчила Ліцей торгівлі та сфери послуг. Із 19 років працювала офіціанткою у Львові, Києві, Криму. Із 25 – бармен у львівських нічних клубах і ресторанах. Незаміжня

За місяць хороший бармен у Львові заробляє офіційно 2,5–4 тисячі гривень. Разом із чайовими і ліваками може мати 3–6 тисяч.

Перший раз випадково надурила клієнта сім років тому. Працювала офіціанткою в нічному клубі "Мі100" у Львові. Четверо чоловіків замовили на обід пляшку горілки, сік, салати, друге. Випадково порахувала не чотири грецькі салати, а п'ять. Один коштував 30 гривень.

М ... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013


Фото: hint4.me

17-річна киянка Олена із своїм хлопцем однолітком вечеряли в столичному суші-барі. Разом з рахунком офіціант приніс картку. Сказав, що дисконтна й наступного разу вони платитимуть лише половину вартості замовлення.

Взамін попросили заповнити анкету з місцем прописки, повним ім'ям та контактами.

Повернувшись додому, донька похвалилась матері, що потрапили на акцію й отримали 50% дисконт. Мати дівчини працює в банку й одразу побачила, що дитині видали не дисконтну, кредитну банківську картку.

"На картці був чіп. Такий, як на телефонній. Для дисконту достатньо магнітної стрічки на звороті. Чіп зберігає більше інформації, ніж стрічка. Тому з чипом роблять тільки банківські картки",- каже 37-річна Катерина, мати Олени.

Жінка зателефонувала за вказаним на картці телефоном зв'язалась з кол-центром банку, якому належала ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

oshukaniPensioneriЛітні люди потрапляють на гачок пройдисвітів, які обіцяють установити вікна та двері.

 

Сотні черкащан спокусилися на обіцянки недобросовісних ділків, які обіцяли їм установити металопластикові вікна та двері.


Безвідсоткові розстрочки оберталися кредитами з високими банківськими відсотками і штрафами, ... Читати далі »

Переглядів: 854 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Друк PDF

Мало хто може утриматися від шопінгу в сезон передноворічних розпродажів і знижок. Цим і користуються підприємливі продавці.

Ось 9 найпоширеніших магазинних хитрощів, через які ми начебто купуємо «дешевше», а насправді залишаємося напередодні свят без копійки. ... Читати далі »

Переглядів: 717 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Як нас дурять в таксі або як зберегти свої грошіНапевно, кожна людина яка читає цю новину хоча б раз стикався з послугами таксі. Всім відомо, що таксі це зазвичай швидко і комфортно, але в той же час і дорого. Але сьогодні ми спробуємо розглянути одну особливість водіїв таксі онлайн. Професор психології Андрій Клюєв неодноразово користувався таксі перед тим, як задався простим питанням. Чому вартість шляху з університету додому на таксі коливалася від 24 до 35 грн. Андрій не часто користувався таксі, але тим не менш кілька поїздок склали зовсім різні суми, при цьому він користувався одним і тим же оператором і в цей період не було зміни розцінок, всі ... Читати далі »
Переглядів: 737 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Мабуть, кожного із нас хоч раз обманювали як покупця. Особливо часто страждають люди довірливі, літні, нетверезі або просто щасливі та неуважні. Продавці дуже добре знають психологію покупців і використовують наші слабкості.

Чим ми ризикуємо, купуючи м’ясо чи ковбасу, розповіла начальник лабораторії з випробовування харчових продуктів і продовольчої сировини ДП "Чернігівстандартметрологія" Наталія Коновець.

Краща риба - ковбаса

Кожний житель області у середньому вживає близько 5 кілограмів м’яса і м’ясопродуктів на місяць – говорить Головне управління статистики Чернігівщини. Тобто на сім’ю з 3 чоловік – 15 кілограмів, півкіло на день! Немало. А оскільки м’ясо та ковбаси – продукти недешеві, і спокуса обдурити покупця величенька.

Ковбас зараз багато, навіть дуже багато. І покупцю дуже важко вибрати найкраще поєднання ціни та якості.

Щоб зб ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013


Щоб витягти зі своїх клієнтів якомога більше грошей, туристичні фірми йдуть на багато хитрощів, про які невдачливі мандрівники і не здогадуються. Для нас вони виглядають як акції або спецпропозиції – насправді ж це чергова хитрість, на яку туроператор пішов заради прибутку.

Виверт 1. Гарячі тури

Це тури на найближчі дати, які в силу якихось причин туроператор просто не встиг реалізувати. Отже, придбати раніше дорогу путівку ви можете ледь не за півціни та ще й полетіти на відпочинок уже в найближчі пару днів. Звичайно ж, низька ціна за відмінний курорт – вагома причина, що підштовхує масу туристів на придбання подібних турів. Але, якщо розібратися серйозніше, то може виявитися, що не завжди «гарячий тур» такий хороший, як про нього розповідають в офісі туристичної компанії.

З ... Читати далі »

Переглядів: 699 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Суперціни у супермаркетах, або Як нас дурять на передсвяткових акціяхФото Мирона МАСЛЮКА   Зіновія ВОРОНОВИЧ   
В Україні стартував сезон полювання на подарунки.
  Справжня передсвяткова лихоманка традиційно розпочнеться за день-два до Миколая, та, враховуючи, що у грудні майже кожні кілька днів – чиїсь іменини, самими подарунками під подушку не обійдешся. Іменинникам же доводиться накривати стіл. Тож цей місяць – один з найбільш спустошливих для наших гаманців. Зате у продавців – справжні жнива. Тим більше, що потужні фірми витрачають чималі гроші на розробку різноманітних акцій, завдяки яким ми купуємо те, що нам не потрібно. Або потрібно, але не у такій кількості... Кореспонд ... Читати далі »
Переглядів: 651 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

kak nas obmanyvajut v supermarketah 2 Як нас дурять в супермаркетахЩо приховують від нас супермаркети і як вийти з магазина з найменшими втратами для гаманця – інформація, яку корисно знати всім покупцям.

1. «Чи відчуваєте свою обмеженість в коштах? Ми теж її відчуваємо »

Економічна криза призвела до того, що відвідування ресторанів для багатьох перейшло з розряду звичайних речей в статус рідкісного задоволення. Все більше людей змушені харчуватися вдома, а значить, купувати все більше і більше продуктів в супермаркетах. «Складно зважитися витратити більше, коли у вас є постійна спокуса купити в супермаркеті те ж саме за менші гроші. Тому ціни тут почнуть знижуватися в саму останню чергу », – говорять аналітики.

2. «Ви отримуєте менше за ту ж саму ціну»

Упаковки круп п ... Читати далі »

Переглядів: 820 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013



Якщо ви ходите раз на тиждень до супермаркету і сума на чеку щоразу виявляється все більшою, це зовсім не означає, що в усьому винна криза. У супермаркетах можуть обрахувати, обважити та елементарно "кинути” не гірше, ніж на вуличних ринках.

Обдурити покупця можна як цілком нешкідливими, з точки зору закону, способами, так і не дуже. З деякими із них я познайомилася особисто. Один із найпоширеніших способів обману - це коли на касі покупцеві пробивають товари, яких він не брав. Чим більше клієнт купує товарів, і чим довшим виявляється чек, тим вища ймовірність обману. У супермаркетах люди часто закуповують продукти на кілька днів, тому чеки - метрові, і перевірити, не відходячи від каси, чи відповідають вони вмісту візка, найчастіше практично неможливо.

В одному із супермаркетів Рівного при покупці 10-ти пачок корму для котів мені дали ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

 Жоден харчовий продукт не підробляють так часто і густо, як молоко – стверджують спеціалісти. А статистика піддає жару: корів на Україні стає усе менше. Тому і з’являється "синє" молоко з присмаком крохмалю та крейди.


     Як уберегти свою сім’ю від купівлі неякісних молочних продуктів – розповіла начальник лабораторії з випробовування харчових продуктів і продовольчої сировини ДП "Чернігівстандартметрологія" Наталія Коновець. 

       Довга дорога у дюнах… 

       Зазвичай є два шляхи від корівки до покупця. Перший – через молокозавод та магазин. Другий – безпосередньо від виробника, багато хто бере молоко "у бабулі" чи на базарі.

      І той, і інший випадок має свої переваги і недоліки. Прихильники "тільки магазинного" указують на можливі забруднення базарного продукту. Любите ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Хто з нас, сидячи за кермом, не знає велику істину, що передається з вуст в уста, про те, що, мовляв, на цій заправці бензин нормальний, на сусідній – палений, а ось там, за поворотом – розбавлений ослячою сечею. Причому перед цим осел довго і важко хворів.

У результаті кожен з нас намагається заправлятися на «своїй» заправці, як то кажуть від гріха подалі.

Чим ця «своя» краще за інших історія замовчує, але ілюзія хоча б відносно спокою – річ теж важлива. Проте, абсолютно незалежно від того, де я заправляю свою машинку, періодично виникає відчуття, що з замовлених десяти літрів мені залили в кращому випадку 7-8.

Знайомий, який працює ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

друк 3 кометарі 14 листопада 2012, 16:13 Економіка
КРАЇНА БУРАТІН, або Як нас із вами дурять

Кожен, напевне, помітив, яка реклама нині найпопулярніша. Не беручи до уваги, звичайно, політичної. Правильно, реклама швидких і безпроблемних кредитів.  Маєте фінансові труднощі? Хочете купити автомобіль? Мрієте придбати квартиру? Немає проблем — гроші великі й малі, без довідки про доходи і всього за дві години. Звичайно не в банку, бо там космічні відсотки. Зате ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Дев'ять тисяч гривень - і ваші груди найкращі. Так обіцяли продавці біодомішок молодій мешканці Житомира. Вона повірила. А нині хоче повернути гроші, бо диво-пігулки їй не допомогли.

Яка то жінка, що не мріє завжди бути красивою. Ось і Валентина вирішила в свої тридцять з хвостиком підтягнути дамські принади. Тут і рекламу побачила: покращуємо груди без операцій, самими пігулками. Жінка зателефонувала консультантам.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Як у кожної жінки - растяжки, після двох дітей.

Покращувати груди їй взялися телефоном. Чоловік представився лікарем-мамологом. Огляду не призначав. Сказав: потрібно пропити базовий курс домішок до їжі. Валентина повірила, замовила препарати аж за дві тисячі гривень. Вжила всі, ефекту - нуль.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Сказали, у вас не йде лікування через стрес, йде блокіровка організму, то і то, наступний день приходить кур'єр і приносить ст ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

В кінці 1999 р. один заповзятливий хакер зламав базу даних покупців великого американського віртуального торгового центру і вкрав інформацію про номери 300 тис. кредитних карток. Потім шахрай послав лист по електронній пошті на адресу цієї компанії c вимогою виплатити йому 100 тис. дол. в якості «відступного». Після цього, конфіденційна інформація про номери карток зникла з сайту, але збиток вже було завдано.

Пластикова картка – це персоніфікований платіжний інструмент, що надає користувачеві можливість безготівкової оплати товарів або послуг, а також отримання готівкових коштів у філіях банків і банківських автоматах (банкоматах). Приймаючи таку картку, підприємства торгівлі або сервісу та відділення банків створюють ме ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

В Україні бум шахрайств із платіжними картками: реквізити викрадають через підробні смс від банкаШахраї отримують інформацію про рахунок клієнта через wi-fi та смс-повідомлення, а також поштою – люди відправляють дані і позбавляються грошей.

В Україні збільшилася кількість афер з платіжними картами, а тільки за минулий рік шахраї зняли з чужих рахунків десятки мільйонів гривень. Банкіри говорять, що справжньої епідемії чекають напередодні ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

 

За даними НБУ, рівень емісії активних платіжних карток в Україні становить 30 млн шт. Враховуючи факт, що, як правило, на одну особу випущено 2 платіжні картки, то можна зробити висновок, що практично кожен другий громадянин України є власником платіжної картки.

Найчастіше портрет сучасного активного власника платіжної картки передбачає певну фінансову обізнаність, але, на жаль, це ніяк не означає, що клієнти дотримуються елементарних правил безпеки для мінімізації шахрайства з карткою, – прокоментував директор департаменту платіжних карток АТ «ТАСкомбанк» Володимир Башкатов. – Якщо говорити про види шахрайства ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Іван КУЛЕХА

В Україні кредитні справи масово перетворюються у кримінальні

Розгоряється новий кредитний скандал: затриманий напередодні нового року в Російській Федерації (РФ) засновник і колишній глава кредитної спілки (КС) "13-та зарплатня", а нині акредитований при Міністерстві закордонних справ Росії і Державній Думі Російської Федерації український кореспондент газети "Слов’янські новини" Валентин Халецький звинувачує слідчих у навмисному кримінальному переслідуванні. Натомість правоохоронці дивуються: мовляв, роблять лише те, що мають робити, а саме - розплутують мільйонне шахрайство колишнього кредитора.

Халецький і гроші

56-річний Валентин Халецький заразом винить і представників Управління ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

У результатах пошуку Яндекса можуть знаходитися сайти, що надають різні платні послуги та пропонують як оплату цих послуг надсилання sms на короткий номер.

На жаль, серед таких сайтів можуть зустрічатися сайти sms-шахраїв. Багато користувачів, довіряючи сумнівним сайтам, надсилають гроші, а належної послуги у відповідь не отримують.

Будь ласка, будьте пильні та уважно читайте умови надання послуг. Пам'ятайте, що завжди краще перевірити, чи сайт заслуговує на довіру, та переконатися в заявленій вартості послуги, — і лише після цього варто оплачувати її.

Якщо ви стали жертвою sms-шахраїв, зверніться до свого мобільного оператора з проханням повернути кошти на ваш рахунок.

Як це виглядає

Це може бути сайт, присвячений новітній методиці схуднення, збільшенню м'язової маси, ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0