Адвокат Мельник С.В., Івано-Франківськ 0503739688
П`ятниця, 29.03.2024, 04:15
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2013 » Березень » 31 » У Житомирі продавці біодомішок обдурили жінку на 9 тис. гривень
10:45
У Житомирі продавці біодомішок обдурили жінку на 9 тис. гривень

Дев'ять тисяч гривень - і ваші груди найкращі. Так обіцяли продавці біодомішок молодій мешканці Житомира. Вона повірила. А нині хоче повернути гроші, бо диво-пігулки їй не допомогли.

Яка то жінка, що не мріє завжди бути красивою. Ось і Валентина вирішила в свої тридцять з хвостиком підтягнути дамські принади. Тут і рекламу побачила: покращуємо груди без операцій, самими пігулками. Жінка зателефонувала консультантам.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Як у кожної жінки - растяжки, після двох дітей.

Покращувати груди їй взялися телефоном. Чоловік представився лікарем-мамологом. Огляду не призначав. Сказав: потрібно пропити базовий курс домішок до їжі. Валентина повірила, замовила препарати аж за дві тисячі гривень. Вжила всі, ефекту - нуль.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Сказали, у вас не йде лікування через стрес, йде блокіровка організму, то і то, наступний день приходить кур'єр і приносить стабілізатори.

Випила і їх. А грудям - хоч би що. Та їй і далі призначали БАДи, а потім ще й креми. Разом на дев'ять тисяч гривень. Прописували б і далі, та Валентина зневірилася. Сама приїхала до офісу консультантів до Києва, у медмістечко. Та виявилося: цих ділків там немає й не було. Тож жінка пішла до міліції.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Не медик, не опитна. Ну, і понадіялась, може.

Добре, хоч здоров'я ті пігулки їй не зіпсували, кажуть справжні лікарі. З ошуканнями такими вони добре знайомі.

Світлана Гусєва, онколог-мамолог:

- Все из одной бочки, все это трава. Они дают немного фитостимуляторы, фитоэстрогены, потому что они хотят, чтобы женщина ощутила в груди покалывание.

Відбувається це за рахунок спазмів судин, які ця трава викликає. Та на розмір грудей то аж ніяк не впливає. Та й узагалі цю частину тіла після фізіологічних змін повернути в бажаний стан складно. Хіба що, пластичну операцію зробити.

Юрій Лисайчук, пластичний хірург:

- Во всем мире грудь - обожаемый орган, но увеличить его можно только хирургическим путем реально. Ставят современные импланты, абсолютно не касается гормонального зеркала женщины.

Скульптори тіла кажуть: за дев'ять тисяч гривень, що їх жінка витратила на недієві піґулки, можна б було вже і про пластику грудей подумати. До речі, про ціни. В Інтернеті препарати, котрі вживала Валентина, продають без проблем і… в рази дешевше. Ось, приміром, комплекс вітамінів коштує п'ятнадцять доларів, фітоестроген - двадцять шість, та аж ніяк не тисячі гривень.

Юрій Лисайчук, пластичний хірург:

- Якщо занадто дорогі ліки - це шахраї.

Аферистів розпізнати можна: телефонують з мобільних або закритих номерів, ніколи не призначають зустрічі, пропонують знижки і багато-багато говорять, аби ви тільки купили. Знайте: грошей своїх після таких угод, зазвичай, не повернути, бо шахраїв знайти дуже важко.

Микола Рощин, головний фахівець Департаменту МВС України:

- Коли починаєш шукати, їм замовив рекламувати Донецьк, ми - в Донецьк чи Запоріжжя. Виявляється, що там тільки зареєстрована фірма по особі, а та особа продала іншій, а та передала іншій.

Тож краще в сумнівних людей нічого не купувати.

Олена Ткаченко, Святослав Мелешкін, Олександр Кругликов.

Переглядів: 472 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0