Адвокат Мельник С.В., Івано-Франківськ 0503739688
П`ятниця, 19.04.2024, 02:01
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3
друк 3 кометарі 14 листопада 2012, 16:13 Економіка
КРАЇНА БУРАТІН, або Як нас із вами дурять

Кожен, напевне, помітив, яка реклама нині найпопулярніша. Не беручи до уваги, звичайно, політичної. Правильно, реклама швидких і безпроблемних кредитів.  Маєте фінансові труднощі? Хочете купити автомобіль? Мрієте придбати квартиру? Немає проблем — гроші великі й малі, без довідки про доходи і всього за дві години. Звичайно не в банку, бо там космічні відсотки. Зате ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Дев'ять тисяч гривень - і ваші груди найкращі. Так обіцяли продавці біодомішок молодій мешканці Житомира. Вона повірила. А нині хоче повернути гроші, бо диво-пігулки їй не допомогли.

Яка то жінка, що не мріє завжди бути красивою. Ось і Валентина вирішила в свої тридцять з хвостиком підтягнути дамські принади. Тут і рекламу побачила: покращуємо груди без операцій, самими пігулками. Жінка зателефонувала консультантам.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Як у кожної жінки - растяжки, після двох дітей.

Покращувати груди їй взялися телефоном. Чоловік представився лікарем-мамологом. Огляду не призначав. Сказав: потрібно пропити базовий курс домішок до їжі. Валентина повірила, замовила препарати аж за дві тисячі гривень. Вжила всі, ефекту - нуль.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Сказали, у вас не йде лікування через стрес, йде блокіровка організму, то і то, наступний день приходить кур'єр і приносить ст ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

В кінці 1999 р. один заповзятливий хакер зламав базу даних покупців великого американського віртуального торгового центру і вкрав інформацію про номери 300 тис. кредитних карток. Потім шахрай послав лист по електронній пошті на адресу цієї компанії c вимогою виплатити йому 100 тис. дол. в якості «відступного». Після цього, конфіденційна інформація про номери карток зникла з сайту, але збиток вже було завдано.

Пластикова картка – це персоніфікований платіжний інструмент, що надає користувачеві можливість безготівкової оплати товарів або послуг, а також отримання готівкових коштів у філіях банків і банківських автоматах (банкоматах). Приймаючи таку картку, підприємства торгівлі або сервісу та відділення банків створюють ме ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

В Україні бум шахрайств із платіжними картками: реквізити викрадають через підробні смс від банкаШахраї отримують інформацію про рахунок клієнта через wi-fi та смс-повідомлення, а також поштою – люди відправляють дані і позбавляються грошей.

В Україні збільшилася кількість афер з платіжними картами, а тільки за минулий рік шахраї зняли з чужих рахунків десятки мільйонів гривень. Банкіри говорять, що справжньої епідемії чекають напередодні ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

 

За даними НБУ, рівень емісії активних платіжних карток в Україні становить 30 млн шт. Враховуючи факт, що, як правило, на одну особу випущено 2 платіжні картки, то можна зробити висновок, що практично кожен другий громадянин України є власником платіжної картки.

Найчастіше портрет сучасного активного власника платіжної картки передбачає певну фінансову обізнаність, але, на жаль, це ніяк не означає, що клієнти дотримуються елементарних правил безпеки для мінімізації шахрайства з карткою, – прокоментував директор департаменту платіжних карток АТ «ТАСкомбанк» Володимир Башкатов. – Якщо говорити про види шахрайства ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

Іван КУЛЕХА

В Україні кредитні справи масово перетворюються у кримінальні

Розгоряється новий кредитний скандал: затриманий напередодні нового року в Російській Федерації (РФ) засновник і колишній глава кредитної спілки (КС) "13-та зарплатня", а нині акредитований при Міністерстві закордонних справ Росії і Державній Думі Російської Федерації український кореспондент газети "Слов’янські новини" Валентин Халецький звинувачує слідчих у навмисному кримінальному переслідуванні. Натомість правоохоронці дивуються: мовляв, роблять лише те, що мають робити, а саме - розплутують мільйонне шахрайство колишнього кредитора.

Халецький і гроші

56-річний Валентин Халецький заразом винить і представників Управління ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

У результатах пошуку Яндекса можуть знаходитися сайти, що надають різні платні послуги та пропонують як оплату цих послуг надсилання sms на короткий номер.

На жаль, серед таких сайтів можуть зустрічатися сайти sms-шахраїв. Багато користувачів, довіряючи сумнівним сайтам, надсилають гроші, а належної послуги у відповідь не отримують.

Будь ласка, будьте пильні та уважно читайте умови надання послуг. Пам'ятайте, що завжди краще перевірити, чи сайт заслуговує на довіру, та переконатися в заявленій вартості послуги, — і лише після цього варто оплачувати її.

Якщо ви стали жертвою sms-шахраїв, зверніться до свого мобільного оператора з проханням повернути кошти на ваш рахунок.

Як це виглядає

Це може бути сайт, присвячений новітній методиці схуднення, збільшенню м'язової маси, ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: ondifua | Дата: 31.03.2013

1-13 14-26 27-33
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода Івано-Франківську » Україна Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Праздники сегодня
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0